Kategoriarkiv: Aktiviteter

Grattis till alla vinnare!

Då har Billingebygden haft sin årliga internationella kattutställning. Katter av flera olika raser samt huskatter tävlade om certifikat och nomineringar och en del av dessa vann också Best in Show. Det var ungefär 240-250 katalogförda bedömningar per dag uppdelat på sex domare. Flera av klubbens medlemmar tog titlar. En hel del tog även nominerar och några till och med BIS. Grattis till alla vinnare!
 
Flera montrar var på plats. Eva katthem hade lotteri och våra huvudsponsorer Royal Canin och Agria hade monter. Det fanns även burskynken och bäddar till salu. Om man blev hungrig så kunde man besöka Sportklubbens kafeteria. Där grillades det hamburgare till lunch och såldes fika och godis till både besökare och utställare.
 
Vi passar på att tacka alla sponsorer för generösa bidrag! Det är mycket uppskattat! Vi tackar alla medlemmar som jobbat inför och under utställningen och vi tackar också alla utställare som kom till oss i helgen. Och så klart tackar vi våra domare som dömt alla vackra katter under helgen!
 
VI avslutar med några bilder från utställningen:
 
 
 

Vill du hjälpa till på utställningen?

Tack för ett väldigt trevligt möte inför vår utställning! Känns tryggt och stabilt att ha så stor kunskap o rutin i BiK att arrangera utställning 🤗
 
Vi behöver dock lite mer hjälp under dagarna med mindre uppdrag såsom: parkeringsvakt på morgonen, kolla stamtavlor vid inchecket, entrékassan och i funktionärsfikat mm under utställningsdagarna.
Extra tacksamt är om du kan komma dagen innan utställningen, fredag 21/4 och bygga en timma eller två 😻
 
Är du sugen på att hjälpa till med något: Hör av dig till kommissarie Maria Herngren på mejl:
kommissarie@ kattklubbenbik.se
 
Tillsammans fixar vi detta💪

Utställningsmöte

Välkomna på möte inför vår utställning 2023!
Söndag 12/3
Kl:14:00
Plats: Henriksbergsgatan 38, Skövde
Vi bjuder på fika☕️
Anmälan till: kommissarie@kattklubbenbik.se
Senast 9/3
Välkomna😺

Utställningsmöte

Det är dags för ett möte för att styra upp arbetet inför klubbmästerskapet. Vi går igenom sysslor,
hur vi ligger till i arbetet och vad vi behöver fixa samt ev. förstärkning på ansvarsposter.

Datum: 25 september
Tid: 14:00
Lokal: Samlingslokalen, Henriksbergsgatan 38 i Skövde
Senaste dag för anmälan: 23 september
Du anmäler till: ordf@kattklubbenbik.se

Meddela ev allergi vid anmälan! – Vi bjuder på fika!

Välkommen!!

Årsmötet

14 personer träffades live och en via mobilen på BiKs årsmöte i Skövde. Efter årsmötet bjöds det på god smörgåstårta. Det lottades även ut priser. Chevan vann biljetter till Nordens Ark. Sara Almlöf vann en fin kalender från Evas Katthem och Inga-Lill Johansson vann en fin tavla från Eva.

Vi tackar de tidigare styrelsemedlemmar, som valt att inte ställa upp för omval, för ett fint jobb i styrelsen! Vi välkomnar in Chevan, Erica och Helen in i styrelsen.