Grattis till alla vinnare!

Då har Billingebygden haft sin årliga internationella kattutställning. Katter av flera olika raser samt huskatter tävlade om certifikat och nomineringar och en del av dessa vann också Best in Show. Det var ungefär 240-250 katalogförda bedömningar per dag uppdelat på sex domare. Flera av klubbens medlemmar tog titlar. En hel del tog även nominerar och några till och med BIS. Grattis till alla vinnare!
 
Flera montrar var på plats. Eva katthem hade lotteri och våra huvudsponsorer Royal Canin och Agria hade monter. Det fanns även burskynken och bäddar till salu. Om man blev hungrig så kunde man besöka Sportklubbens kafeteria. Där grillades det hamburgare till lunch och såldes fika och godis till både besökare och utställare.
 
Vi passar på att tacka alla sponsorer för generösa bidrag! Det är mycket uppskattat! Vi tackar alla medlemmar som jobbat inför och under utställningen och vi tackar också alla utställare som kom till oss i helgen. Och så klart tackar vi våra domare som dömt alla vackra katter under helgen!
 
VI avslutar med några bilder från utställningen: