Kattens dag

Som ni säkert har märkt så har klubben varit med och firat kattens dag på tre olika orter i Skaraborg. Här kan ni läsa ett reportage från respektive ort! (klicka på bilden)

Jubileumsfest

Den 18 November höll BiK en jubileumsfest för att fira att klubben fyllt 30 år! Här är en bild på en av de fina tårtorna! Ett reportage kommer i Novemberinfon! Grattis BiK 30 år!

Ska du ställa ut i Norge?

Från och med nu så måste anmälningar till kattutställningar i Norge gå via sekreteraren i BiK, alternativt en kopia via mail så hon kan bekräfta medlemsskap till NRR. Mailar du själv anmälan så ska den skickas till showentry@nrr.no med kopia till sekr@kattklubbenbik.se Du kan även anmäla via pappersblankett, men skicka den isåfall alltid till sekreteraren för vidarebefordran. Använd alltid… Fortsätt läsa Ska du ställa ut i Norge?

Medlemsblad

Ett medlemsblad har i dagarna gått ut via e-post till samtliga medlemmar. Ni som saknar e-post kommer få det via vanlig post.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Vinnare i sommarfototävlingen

Hej alla medlemmar! Vinnarna av sommarens fototävling är nu korade! Det kom in flera bidrad i år, vilket är väldigt roligt. Den som varit domare i denna tävling är Peter Brolin som själv har ett stort intresse för fotografering. Peter är aktiv i fotoklubbar och tävlar ofta själv i olika fototävlingar. Hemma hos Peter bor… Fortsätt läsa Vinnare i sommarfototävlingen

Nordens Ark och fodervärdens dag

Som ni kanske vet är vi i BiK fodervärdar till snöleopard på Nordens Ark. 2 personer från oss har möjlighet att närvara vid fodervärdens dag den 26 augusti. Vi kommer därför ha en utlottning 🙂 För att vara med i utlottningen och ha en chans att vinna så maila ordf@kattklubben.bik.se senast den 9 augusti. Fodervärdens… Fortsätt läsa Nordens Ark och fodervärdens dag

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Medlemsblad

Ett medlemsblad har i dagarna gått ut via e-post till samtliga medlemmar. Ni som saknar e-post kommer få det via vanlig post.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Utställningsmöte

Den 30 augusti är det dags för nästa utställningsmöte. Lokalen är kvarterslokalen på Henriksbergsgatan 38. Anmälan görs till Kommissarie! För mer information se PDF