Vinnarna i fototävlingen: Höstkatt 2014

I MissNöjet 3/2014 utlystes en fototävling: HÖSTKATT 2014. Tävlingsbidragen presenterades under vårt KM förra året och utställare och publik fick möjlighet att rösta på de olika bidragen. Det var tänkt att den vinnande bilden skulle pryda omslaget till utställningskatalogen på vår internationella utställning nu i höst. Men då vi ställt in vår utställning har vi tagit oss frihet att i stället låta vinnarbilden pryda affischen till vårt klubbmästerskap!

Och den stolta vinnaren i Höstkatt 2014 är Inger Landén som fotat sin katt Penny Lane:

2015km_affisch
På delad andraplats kom Birgitta von Oelreich och Ingela Sund och på en delad tredjeplats kom Taito Sund och Marie Eriksson. De vinnande bidragen samt resterande bidrag kommer att presenteras i större format på vårt KM där även en liten prisutdelning kommer ske.
Klicka på bilden nedan för att öppna en pdf med samtliga deltagande i fototävlingen:
2015km_hostkatt2014