VÄLKOMMEN!

jubileumslogga stor
Nej, du har inte kommit fel, du har hamnat hos BiK:s NYA WEBBPLATS! Adressen är den samma som tidigare, men sajten har fått sig ett rejält ansiktslyft. Dessutom kan du nu gå in på vår webbplats via din smartmobil. Jag hoppas du kommer trivas!

Är det något du vill jag ska ändra på? Kanske tycker du texten är för liten och svår att läsa, har det insmugit sig något fel någonstans eller tycker du att menyerna är ologiska? Hör av dig till webb@kattklubbenbik.se. Jag tar tacksamt emot bilder på din katt. Glöm inte ange kattens namn, ägare och fotograf.

Jag vill slutligen ge ett stort tack till Taito Sund för den tid och det arbete han lagt ned på vår webbplats under sina år som BiK:s webbmaster!

Webbmaster
Anna-Lena Hjerpe

Billingebygdens kattklubb har fått en ny hemsida. Jag vill här och nu tacka för min tid som webbmaster för BiK. Samtidigt vill jag passa på önska Anna-Lena Hjerpe lycka till som BiK.s nya webbmaster.

Hälsningar Taito Sund