Hjälp under utställningsdagarna

Tiden för vår utställning närmar sig och vi önskar att ni medlemmar har möjlighet att ställa upp med ett par timmar av er tid under de få dagar det handlar om.
Så här kommer en tidplan med information om utställningsarbetet:

  • Onsdag 12/10 – lastar vi vid förrådet i Skulltorp kl:18:00, här har vi bemannat men känner någon som bor i Skövdeområdet att ni vill hjälpa till kontakta Kommissarie, Maria Herngren.
  • Torsdag 13/10 – burbygge, detta görs av Åsarps IF kl: 18:00
  • Fredag 14/10 – Samling 9:00 då finns kommissarie på plats, här behöver vi hjälp med diverse sysslor såsom tvätta burar, sätta upp nummerlappar, sortera in dokument i olika pärmar till domare mm, ja det finns många enkla och inte alls tunga uppdrag att hjälpa till med. En lista kommer finnas på de olika uppdragen med tydliga instruktioner när man gjort en syssla stryker man den och på så sätt kommer utställningen bli klar på ett smidigt och snabbt vis. Vi är många medlemmar som anmält till utställningen och med hjälp av er så fixar vi detta om ni kan ge oss lite av er tid.
    Vi hoppas och tror att vi är klara senast kl: 20:00 på fredagen men med er medlemmars hjälp så kommer det bli färdigt tidigare.
  • På lördag kväll efter första utställningsdagen behövs också er hjälp då vi ska ha en helt ny utställning på söndagen, så det är en del arbetet även då.
  • Sen kommer då söndagen och vi hoppas att när klockan är 17:00 har vi släppt iväg alla utställare och då behöver vi hjälp med att plocka ner utställningen, burarna river Åsarps IF och lastar i containern men allt annat ska lastas på kärra och köras till förrådet och bord och stolar som ska till Jung`s bygdegård.

    Min förhoppning och önskan är att Ni våra medlemmar som ändå är på utställningen kan lägga 1-2 timmar efter utställningen på söndagen och hjälpa till att riva självklart är även ni som inte ställer ut välkomna, då skulle vi alla komma hem tidigt och känna att vi gjort en god sak för klubben. För det är ju ni medlemmar som är BiK.

Sen är det fortfarande vissa bitar vi behöver hjälp med och de uppdragen kommer här:

Torka veterinärbord lördag – 1 person
Kolla vaccinationer lördag – 2 personer
Kolla vaccinationer söndag – 1 person
Parkeringsvakt lördag ev söndag
Entrékassa behöver 2 personer som kan lösa av under lördag och söndag
Funktionärsköket behöver 2 som kan hjälpa till att servera lunch båda dagarna

Detta är inga tunga uppdrag utan det passar de flesta och det handlar 1 eller 2 timmar/dag

Välkomna till Kvänum!

Har ni frågor hör gärna av er !

Hälsningar Maria, Kommissarie