Välkommen att delta på Kattens Dag!

2013kattensdagblommorBillingebygdens Kattklubb deltar varje år i firandet av Kattens Dag genom att visa upp katter och informera om klubben i ett flertal zoobutiker runt om i Skaraborg. Oavsett om du varit med förut eller det är första gången så är du och din katt mycket välkomna!

Hur går firande av Kattens Dag till?

Du behöver inte ha en ”utställningskatt” och det spelar ingen roll om du har en huskatt eller en raskatt som du vill visa upp. Kattens Dag är dock ett bra tillfälle att öva inför en eventuell utställning, katten får prova att sitta i en utställningsbur och känna dofter och höra ljud som även förekommer på utställning. Du bestämmer själv om du vill ta ut katten ur buren emellanåt för att visa upp för besökarna. I varje butik finns minst en erfaren medlem med bland de som visar katt och som hjälper dig som är ny. Saknar du burskynke för att iordningställa din utställningsbur finns klubbmedlemmar som kan låna ut detta till dig. Alla som anmäler sitt deltagande till Kattens Dag finns på plats i butiken
från det att visningen startar på morgonen till dess att den stänger på eftermiddagen.

Ibland arrangeras även lite tävlingar och andra jippon i samarbete med de butiker som vi besöker. Det brukar även finnas många erbjudanden att ta del av, både för oss och besökarna.

Tid och plats?

Datum för firande av Kattens Dag på samtliga orter är lördagen den 30 november, mellan vilka tider vi finns på plats i butikerna varierar mellan olika orter (denna information förmedlas av kontaktperson på respektive ort vid anmälan).

När ska man anmäla sig?

Välj vilken ort du och din katt vill komma till och kontakta någon av nedanstående personer snarast, så de har möjlighet att planera antal utställningsburar som behövs! Sista anmälningsdag är torsdagen 28/11!

I Skövde kommer vi försöka hålla en raspresentation för att informera publik om olika kattraser, därför är det bra om du anmäler vilken ras samt gärna även färg på din katt!

Har du frågor eller vill du veta mer?

Då går det även bra att kontakta ordförande Helene Ulveborg, 0500-48 67 11 (kvällstid 18-21) alternativt via mail ordf@kattklubbenbik.se

2013kattensdaglogga

2013kattensdagblommor