Nr 2 2014 – Klubbmästerskap

Första andvent, den 30:de november, hölls BiK:s klubbmästerskap på Fokus i Skara. I detta nummer av MissNöjet Webbnews kan du läsa om Junior Handling, hur det är att jobba i sekretariatet och mycket, mycket mer! Du får även en liten presentation av vår sammankallande i valberedningen, Gabriella Pirkelbauer, som valdes av det extra årsmöte som… Fortsätt läsa Nr 2 2014 – Klubbmästerskap

Nr 1 2014 – Internationell utställning

Här kan du läsa om ALLT från vår internationella utställning som gick av stapeln i Falköping i mitten av maj. Du hittar bland annat en presentation av alla BIS-katter samt extra mycket läsning om helig birma och Birma-specialen som hölls under lördagen.

Nr 3 2013 – Året som gått…

Här kan du läsa om alla de aktiviteter vi har haft i BiK under året som gått. Vår ordförande, liksom vår utställningskommissarie, summerar året och blickar framåt mot 2013.

Nr 2 2013 – Klubbmästerskap

Ett nytt MissNöjet Webbnews med allt från vårt klubbmästerskap som hölls i Tidaholm den 12 oktober. Här finns bland annat alla vinnarna presenterade med bild, både i kategori, sidoklasser och våra två vackra klubbmästare. Självklart hittar du även publikfavoriterna: Mr. och Miss Tidaholm.

Nr 1 2013 – Internationell utställning

Årets första utgåva av MissNöjet Webbnews. Här kan du läsa allt om BiK:s internationella kattutställning som hölls i Falköping 18-19 maj 2013. I tidningen finns även alla Best In Show presenterade och självklart en Maine coon-special från helgens dito.

Nr 2 2012 – Klubbmästerskap

Andra numret av MissNöjet Webbnews riktade fokus mot BiK:s klubbmästerskap den 14 oktober i Skara. Här hittar ni bilder på många av de fina katter som deltog och presentationer av de domare som dömde.

Nr 1 2012 – Utställningsspecial

Första numret av MissNöjet Webbnews. Här kan du läsa om BiK:s stora internationella kattutställningen som ägde rum den 12-13 maj 2012 i Odenrinken i Falköping. Klicka på bilden så öppnas tidningen.