Reportage från extra årsmöte

Den 1 juni 2017 höll Billingebydens kattklubb ett extra årsmöte. Platsen för detta var hemma hos Sara Pääjärvi.

12 personer kom och efter en stund med fika så startade mötet. Årsmötet valde Sara Pääjärvi till ordförande för BiK som tackar så mycket för förtroendet att leda klubben. I och med att Sara gick upp till ordförande så valdes Inga-Lill Johansson in till vice ordförande. Anna-Lena Hjerpe hade tackat ja till att ta över Inga-Lills post som internrevisor och valdes till den posten av årsmötet. Maria Herngren valdes in som revisorsuppleant för att täcka för Anna-Lena som tidigare haft den posten.

På årsmötet valde också två personer till att ställa upp som kandidater till poster. Vi välkomnar in Lotta Bergsten som suppleant samt Ewa Granath som en del i valberedningen. Mötet avslutades och sen hölls lite allmänt prat.

Kommentarer inaktiverade.