Klubbfesten

20 personer kom till BiKs klubbfest den 3 augusti. Festligheterna startade med en tipsrunda och sedan frågesport. Middagen bestod av god exotisk planka med både kött och fisk med gratäng och på det god dessert. En mycket trevlig kväll tillsammans!

Utställningsmöte

12 mars kl 18:30 är det dags för utställningsmöte. Alla BiKare är
naturligtvis välkomna. Vi kommer att träffas i samlingslokalen på
Henrikbergsgatan 38. Vi kommer att prata om hur arbetet går, vad som är kvar att ordna och även diskutera praktiska detaljerna rörande förrådet, transport, bygg osv.

Anmäler senast 9 mars till Sara Pääjärvi via mejl: ordf@kattklubbenbik.se eller 076-0962609

Vi bjuder på smörgås och fika!

BiK:s årsmöte 2019

Den 17 februari kl 15 hade BiK sitt årsmöte. Klubben höll till i samlingslokalen på Aspvägen 4 i Skövde och 23 personer var närvarande.

Christina Wåhlgren avtackades efter många år inom styrelsen som kassör. Henriette Meller kommer nu att rodda posten som kassör. Helen Andersen valdes in som ledamot och Sigrund Burström som suppleant. I övrigt har styrelsen samma sammansättning som tidigare.

Ny extern revisor är Annika Myhrberg.

Det var ett väldigt trevligt årsmöte och smörgåstårtan var som vanligt väldigt god! Nu ser vi framemot ett spännande 2019 och styrelsen tackar så mycket för förtroendet!

Årsmöte

Datum: 17 Februari 2019
Tid: kl 15:00
Adress: Samlingslokalen på Aspvägen 4 i Skövde
Tips! Parkering finns inne i bostadsområdet, tex runt Lönnvägen och Aspvägen. Anmäl via mail till : viceordf@kattklubbenbik.se alt ring: 0708-44 62 50 (Inga-Lill Johansson)

Senast den 10 Februari 2019 vill vi ha din anmälan!

Vi bjuder på smörgåstårta:) Välkommen!

Kattens Dag 2018

Den 1 december 2018 var Billingebygdens kattklubb närvarande på 3 orter på kattens dag. Antalet katter varierade från 4 st upp till 12 st. Tyvärr blev det ett par avhopp pga sjukdom, men trots detta så var det en uppskattad aktivitet dels av deltagarna men också av butikerna och kunderna.
Det var lite lugnare i Lidköping på Granngården men på Arken Zoo i Falköping samt på Djurmagazinet i Skövde var det desto mer folk som tittade på katterna.
Tack alla som ville vara med och tack så mycket till butikerna som lät oss få komma med våra fina kissar.
Evas katthem fanns på plats på Arken Zoo i Skövde och visade upp sina fina huskatter. Klubbens World Winner 2018 Max var såklart där och visade upp sig!